Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Managementul deseurilor

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platforma supraterana pentru  deseuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1000 €
Out Of stock
Descriere
Platformele vor fi cu structura modulara cu compartimente separate pentru fiecare eurocontainer de 1.1mc. Platformele pot fi de 2,3,4 pana la 10 module. Modulele platformelor vor fi astfel realizate astfel incat sa se poata introduce in fiecare modul cate un eurocontainer standard de 1100 l. Dimensiuni aproximative modul: lungime 1190 mm, adancime 1510 mm, inaltime 2100 mm.

Platformele vor fi realizate din module alipite, fixate intre ele cu suruburi. Elemente de fixare vor fi vizibile doar la interior. Ansamblul va permite posibilitatea de a suplimenta sau elimina module in functie de necesitate. Modulele vor fi realizate dintr-un cadru metalic zincat din profile deschise cu minim 3 ambutisari pe lungime, astfel incat caracteristica de profil deschis sa permita patrunderea tratamentului anticoroziv in toate zonele acestuia, iar ambutisarile sa rigidizeze intreaga structura.

Platformele vor fi cu structura modulara cu compartimente separate pentru fiecare eurocontainer de 1.1mc. Va oferim cel mai bun pret de pe piata raportat la calitatea oferita si tot suportul tehnic pentru un mediu cat mai curat.Modulele pot fi dotate cu panou solar,camere video si sistem de inchidere cu cartela.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura