Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Managementul deseurilor

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Container de mare capacitate Abroll

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Aveti o cantitate mare de deseusi doriti sa il depozitati si nu aveti container de mare capacitate Noi va oferim solutia ideala oferindu-va un produs de o calitate superioara.

Containerele de mare capacitate Abroll sunt destinate pentru colectarea si transportul deseurilor urbane si industriale. Containerele sunt potrivite si pentru transportul si/sau depozitarea materialelor necompacte.

Firma ELKOPLAST CZ cu productie anuala mai mare de 1400 bucati, este unul dintre cei mai mari producatori de containere de mare capacitate din Republica Ceha. Confectionam containere de tip Abroll clasic, deschise, inchise sau speciale, intr-o fabrica de productie nou deschisa in orasul Bruntál, din anul 2001, pe o suprafata de circa 29000 m2. Uzina este modernizata si datorita noilor investitii se dezvolta continuu.

O parte substantiala a productiei este destinata exportului. Cele mai multe dintre containerele exportate sunt cele confectionate conform normativului german DIN 30722 sau francez NF R 17-108. Puteti regasi containerele noastre in 14 tari europene, cu precadere in localitati in care este necesara depozitarea efi cace sau transportul volumelor mari de materiale.

Produsele firmei ELKOPLAST CZ se impun datorita valorii utile si calitatea confectionarii.

Dorim ca investitiile in tehnologia moderna de productie si rationalizarea procesului de productie sa contribuie permanent la asigurarea gestionarii deseurilor in conditii economice si de siguranta.

Parte a uzinei de productie este si atelierul de proiectare si constructie, dotat cu echipament modern: sw Autodesk Inventor Series, cu ajutorul caruia putem realiza toate modifi carile tehnice la cererea clientului, in mod operativ, inclusiv documentatia tehnica de realizare sau modelele 3D.

Mihaela Bucur
Key Account Manager
Mobil: +40 724-063-544
Mobil:+40 730-712-234
E-mail:mihaela.bucur@elkoplast.ro
Web:www.elkoplast.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura