Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Managementul deseurilor

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Containere clopot pentru colectare deseuri 2.1 mc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

950 €
Brand
KTS
Out Of stock
Descriere
Preturi incepand de la 950€+TVA
Gama de containere KTS reprezinta solutia potrivita pentru colectarea deseurilor selective. Acestea imbina armonios conceptul golirii inferioare cu infatisarea unica. Ele ofera un plus in eficientizarea spatiului utilizat pentru colectarea selectiva a deseurilor.
Acestea satisfac cele mai inalte exigente.

Containerele au o capacitate mare de incarcare, continutul lor fiind greu de rascolit. O dovada a calitatii este si perioada de garantie de cinci ani, pe care o putem oferi, folosind doar materiale de calitate superioara si finisaje impecabile ale componentelor personalizate.

In confectionarea acestor containere sunt utilizate granule de polietilena virgina, fara vreun adaos de material reciclat. Toate componentele metalice sunt zincate la cald. Containerele sunt 100% reciclabile.
Prin constructia robusta si designul interior, faciliteaza o golire impecabila, in special cand este vorba despre deseuri ca: hartie, plastic, etc. Deseul este pur si simplu “ghidat” de-a lungul peretilor interiori (comparativ cu sistemul ghidat spre “centrul interior al containerului”

Optional posibilitate de personalizare:

- inscriptionarea logo-ului, chiar si in relief,
- inscriptionarea logo-ului full-color in corpul containerului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura